Onze Grills

Naast de kunst van het pizza bakken, worden wij eveneens gedreven door de kracht van het vuur. Meer bepaald, hoe we dat fantastisch vuur kunnen controleren tot om tot een absolute topbereiding op de bbq te komen. Wij zijn voortdurend op zoek naar de meest sensationele, niet alledaagse vormen van bbq. En als we deze niet vinden, maken we ze gewoon zelf! Ook deze toestellen zijn te huur bij Barbizza. De foto’s geven jullie een kleine inkijk in het assortiment. Op de eerste foto zien jullie een volledig zelfgemaakt spit, ideaal om grotere groepen van overheerlijk gegrild vlees te voorzien.

Een ander leuke manier om de aandacht naar je bbq te trekken is onze fantastische ‘driepoot’. Grillen, roken en zelfs koken boven een houtvuur, met dit veelzijdig toestel kan je alle richtingen uit voor jullie gasten.

Het is ook mogelijk om samen met de bbq ook een bbq-pakket te bestellen. Wij leveren een aantal bbq-pakketten, die uitgaan van het principe: “eenvoudig, maar o zo lekker”. Eenvoud en passie in zijn vuurste vorm.

Volg ons.