Ons team

Kevin Pesout

Oprichter

Kevin Pesout

Wim Nijst

Oprichter

Wim Nijst

Over Barbizza

Vol vuur en passie

Ontsproten in het groenste snoepje van Vlaanderen, staat Barbizza voor eenvoud en passie in zijn vuurste vorm. Kevin en Wim zijn al jaren gedreven en gepassioneerd door de kunst van het barbecueën en de stiel van het maken van de lekkerste pizza’s.

Vuur is een centraal element in de opzet van Barbizza. Geduldig en met oog voor controle de zoektocht naar hét perfecte vuur voor jullie feestje. Vuur brengt mensen samen en verwarmt. Winter en zomer, bij een stralend zonnetje of met muts en sjaal. Voor vuur en gezelligheid is er altijd plaats.

Barbizza geeft een bijkomende dimensie aan de sociale traditie van het samen eten door de integratie van koken met vuur. Iedereen kan genieten van samen koken met vuur op een veilige manier. Tegelijkertijd biedt het element van vuur ook een absolute blikvanger die jong en oud weet te boeien tot in de late en de vroege uurtjes. Barbizza is klaar om deze passie met jullie te delen. Willen jullie eens origineel uit de hoek komen, zijn jullie ook nieuwgierig naar het spel van de vlammen of op zoek naar die ene blikvanger in de tuin, dan hebben wij het aanbod voor jullie.

Bij ons kunnen jullie terecht voor de verhuur en verkoop van pizzaovens, sensationele barbecues en onvergetelijke feestjes. Willen jullie daarbij ook een aangepast en lekker hapje van topkwaliteit, ook daar hebben wij het juiste aanbod voor.

Tot snel!


Kevin & Wim

Volg ons.