Verhuur houtovens

Onze grote pizzaovens staan gemonteerd op een aanhangwagen en kunnen door alle wagens met een trekhaak getrokken worden (+/- 550 kg). Enkel een geldig rijbewijs klasse B is vereist. Het is mogelijk om een oven af te halen, voor korte verplaatsingen kan deze ook gebracht worden tegen een kilometervergoeding. Deze oven kan gehuurd worden voor 155€ (inc. BTW), hiervoor krijg je hem een weekend of twee dagen mee (halen en brengen steeds in overleg). Het benodigde materiaal (pizzaschep, haak, borstel, deur) om deze oven aan de praat te krijgen is voorzien. Hout kan meegeleverd worden tegen een meerprijs (€8 per zak essenhout, €20 euro voor drie zakken, teveel aan hout wordt teruggenomen).

Weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen? Geen nood, wij helpen je op weg. Voor je het weet ben je zelf ‘bevangen’ door de pizzaoven.

Nog vragen? Doe een mailtje naar hallo@barbizza.be of bel ons!

Verhuur ovens met Ingrediënten

Wil je zelf aan de slag gaan op je feestje, maar zie je het niet zitten om ook zelf het pizzadeeg en de ingrediënten klaar te maken? Kan je hier de nodige tijd niet voor uittrekken? Ook hier hebben wij een oplossing voor

Je kan niet alleen de pizzaoven huren bij ons. Op vraag leveren wij ook alles wat je nodig hebt om van je feestje een echt festijn te maken. Je hoeft dan enkel de pizza’s te beleggen en af te bakken.

Voor het leveren van 10 pizzabollen, inclusief ingrediënten voor de topping (Margharita), rekenen wij 50 € aan.

 

Volg ons.