Workshops

This is the workshop you are looking for

Bij een workshop pizza leren jullie pizza’s maken volgens de regels van de kunst. We starten de avond met een aperitiefje (glaasje prosecco/fruitsap en een hapje/knabbeltje). Daarna volgt een beetje theorie, in een ontspannen en luchtige sfeer doorlopen we de geschiedenis van de pizza en leren we de ingrediënten beter kennen. Daarna leren we deeg maken volgens de regels van de Napolitaanse pizzaiolo’s. Dit deeg mag indien gewenst (netjes ingepakt) mee naar huis genomen worden om ’s anderendaags de familie/vrienden te laten proeven. De deelnemers ontvangen nadien een door ons bereid bolletje deeg waarmee we aan de slag gaan. Het deeg strekken met de vingertoppen en beleggen met klassieke en vernieuwende ingrediënten om deze nadien af te bakken in twee kleine houtovens (uuni’s). Er is ook de mogelijkheid om tegen een meerkost de pizza’s af te bakken in een grote oven. Nadien volgt er natuurlijk het proefmoment en afsluiten doen we met onze zeer populaire dessertpizza! Water is onbeperkt beschikbaar, wijn à 1 fles/3 personen. (extra wijn verkrijgbaar tegen democratische prijzen). De deelnemers krijgen de receptuur + een aantal lekkere recepten mee naar huis. Bovendien gaan de deelnemers nooit meer hetzelfde naar pizza kijken en leren we ook waar we (hier in de buurt) de lekkerste ingrediënten kunnen vinden voor onze huisbereide pizza’s. We doen deze workshop op een locatie naar keuze we hebben enkel werkbladen/tafels nodig om op te werken de rest brengen wij mee. Voor een meerprijs van €70 kunnen we ook beroep doen op een leskeuken in Hoeselt indien gewenst.

Volg ons.